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lunes, 30 de abril de 2012

Pasta with Chorizo, Tomato and Basil - Pasta con Chorizo, Tomate y Albahaca

Pasta with chorizo, tomato and basil.
Ingredients: (Serves 4)

vegetable oil, for frying (aceite vegetal)
1 cup basil leaves (hojas de albahaca)
3 chorizo, thinly sliced (chorizo, cortafo fino)
500g truss cherry tomatoes (tomates Cherry)
400g pappardelle (pasta pappardelle)
2 tablespoons olive oil (cucharadas de aceite de oliva)
1 tablespoon finely grated lemon rind (cucharadas de ralladura de limón)
1 clove garlic, crushed (diente de ajo machacado)
sea salt and cracked black pepper (sal marina y pimienta negra partida)
2 x 125g buffalo mozzarella, torn (mozzarella buffalo partida)
Finely grated parmesan, to serve (queso parmesano rallado, para servir)

Preheat oven to 200 degrees.  Heat the oil in a small saucepan over high heat.  Carefully add the basil leaves a few at a time, as they may spit, and fry until crisp.  Drain on absorbent paper and set aside.

Place the chorizo and tomato on a baking tray lined with non-stick baking paper and roast for 15 minutes or until chorizo is golden.  While the chorizo is roasting, cook the pasta in a saucepan of salted boiling water for 10 to 12 minutes or until al dente.  Drain and keep warm.
Add the olive oil, lemon rind and garlic to the pan and cook for 1 minute.  Return the pasta to the pan with the chorizo, tomato, salt and pepper and toss to combine.  Divide the pasta between plates and top with the mozzarella, parmesan and fried basil leaves to serve.

Precaliente el horno a 200ºC.  Caliente el aceite en una olla pequeña a fuego fuerte. Añadir con cuidado las hojas de albahaca, pocas hojas cada vez, ya que pueden salpicar y fría hasta que estén crujientes.  Escurrir sobre papel absorbente y reservar.
En una bandeja para el horno forrada con papel antiadherente, coloque los chorizos y los tomates, asar durante 15 minutos o hasta que esté al dente.  Escurrir y mantener caliente.  Añadir el aceite de oliva, ralladura de limón y el ajo a la sartén y cocine por un minuto.  Vierta la pasta, el chorizo, tomate, sal y pimienta y mezcle.
Sirva la pasta y decore con la mozzarella, parmesano y hojas de albahaca fritas.

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